Prestakuntzako
plataforma digitala

Higienea elikagaien manipulazioan

Egungo egoera

Ez dago matrikulatuta

Prezioa

Doan

Hasi

dough, flour, knead, labekatu, ogoi, yeast, sukalde, chef, bakoreouirinlooratunead, yeast, legamia, sukaldari-buru, baker, baker, baker, baker, okin
Ikastaro honek elikagaien higieneari buruzko oinarrizko alderdiak ezagutarazi nahi ditu, elikagaiak manipulatzeko ohitura higieniko onak lortzeko eta tresnak eta makinak behar bezala erabiltzeko. Ikastaroaren helburuak hauek dira:

  • Elikagaiak eta balizko kutsadura-iturriak ezagutzea.
  • Fabrikazio-jardunbide egokiak ezagutzea.
  • AKPKA sistema zer den eta laguntza-planak zer diren jakitea.
  • Trazabilitate-sistema bat kudeatzeko moduari buruzko ezagutzak eskuratzea.

Aprobetxamendu-ziurtagiria lortu nahi baduzu, autoebaluazio-testa gainditu beharko duzu ikastaroa amaitutakoan.

Ikastaroaren edukia

1. Elikagaien higienea 4 Kapitulu
2. Elikagaien kutsadura 3 Kapitulu
6. Elikagaien industrian kontrolak eta planak 4 Kapitulu
7. Trazabilitatea 3 Kapitulu
8. Autokontrol sistemak 1 Kapitulua
Gaia edukia
0% Osatuta 0/1 urrats
Autoebaluazioa: Higienea elikagaien manipulazioan
Joan goikora